Tinklaraštis

  • Kaprio vištiena su mocarela, pomidorais ir balzamiku

    Su džiaugsmu dalinamės ANT MEDINĖS LENTELĖS straipsniu ir receptu. Šiuo metu esu šeimos receptų paieškose. Šeimos receptais vadinu tuos patiekal...
  • Alyvuogių aliejaus rūgštingumas. Ką verta žinoti?

    Alyvuogių aliejaus rūgštingumas yra vienas iš svarbiausių alyvuogių aliejaus kokybės požymių. Kuo žemesnis aliejaus rūgštingumo lygis, tuo geriau. Žemas rūgštingumas parodo, kad gamybos procese buvo naudojomos sveikos alyvuogės. Rūgštingumas matuojamas pagal oleino riebalų rūgšties (mononesočiosios riebalų rūgšties) kiekį alyvuogių aliejuje.
  • Kaip pasiruošti skanios arbatos? 8 patarimai

    Pirmiausia perliekite savo arbatinuką arba puodelį šviežiu verdančiu vandeniu. Tokiu būdu sušildysite arbatinuko sieneles, kurios padės išlaikyti reikiamą temperatūrą plikant arbatą.
  • Kas yra ir kaip gaminamas tradicinis Modenos balzaminis actas?

    12 metų brandintas Modenos Balzaminis Actas DUE VITTORIE Tradizionale AffinatoTradicinis balzaminis Modenos actas yra kitoks negu visi kiti pagarda...